Begeleiding

Begeleiding

De werkwijze van Mijn Diëtist bestaat uit een gedegen, intensieve begeleiding. We helpen onze cliënten hun levensstijl echt te veranderen. Om een doel te bereiken, moet je dat wel echt willen. Daarom staat de betrokkenheid van onze cliënten bij hun behandeling op de eerste plaats.

Gedragsverandering

Centraal in onze behandeling staat een intensieve begeleiding van onze cliënten gericht op een blijvende gedragsverandering. Motivatie opbrengen om gezond te gaan leven en je eetpatroon te veranderen, is niet eenvoudig. We beschouwen het onze taak onze cliënten enthousiast te maken voor de behandeling. Ook als mensen een terugval hebben, motiveren we ze om door te zetten. Om echt gezond te gaan leven is het niet voldoende om even op je eten te letten. Het gaat volgens Mijn Diëtist om een echte, blijvende gedragsverandering.

We werken daarbij met haalbare doelstellingen. We beginnen met een voorlopige doelstelling, en passen de doelstelling aan aan de haalbaarheid.

Mijn Diëtist helpt cliënten met een gedragsverandering op weg naar een gezonde levensstijl.

Mijn Diëtist-plan

Iedere cliënt heeft zijn of haar specifieke klachten. De behandeling van iedere cliënt is dus compleet anders.

Register to read more...

Persoonlijke coaching

Iedere cliënt krijgt een persoonlijke behandeling die rekening houdt met zijn of haar knelpunten en obstakels. Geen cliënt is hetzelfde, dus iedereen verdient een persoonlijke coaching.

Register to read more...

Kennis & inzicht

De globale kennis van wat gezond eten is en wat ongezond, is in Nederland vrij groot.

Register to read more...

Gedragsverandering

Gedragsverandering begint bij bewustwording van het huidige gedrag.

Register to read more...

Waarom naar Mijn Diëtist?

Onze cliënten komen om verschillende redenen naar onze praktijken.

Register to read more...